מוקפץ בקר יפני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. מתכון זה אופייני למטבח היפני. אם יש לכם עמילן תירס, פלפלים, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-192 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 99%, וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כיף צ'או בקר (מוקפץ בקר ואטריות), כיף צ'או בקר (מוקפץ בקר ואטריות), ו כיף צ'או בקר (מוקפץ בקר ואטריות).
הוראות
1
פורסים בקר לרצועות דקות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לאסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשולה ריזלינג טרוקן. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
ווינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשולה ריזלינג טרוקן
ניחוחות מעושנים מובילים לחיך משיי להפליא, מלוח ומנוסח; פריחת דובדבן וחריקה באולטרה היי-דפינישן; ניפ עדין של חוט צ ' ילה בגימור אינו בולט במורכבות הקליל והקריר. אני לא זוכר בציר טוב יותר של היין הזה.