מוקפץ חזיר תפוח
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכונים למנות עיקריות, אז נסו את מוקפץ חזיר עם תפוח. מתכון זה מכין 3 מנות עם 576 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.81 דולר למנה , מתכון זה מכסה 19% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויהיה מכין אותו שוב. מתכון זה מ-Taste of Home דורש קורנפלור, אורז, שמן קנולן וסלרי. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן ונטולת מוצרי חלב . מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך בערך 25 דקות . עם ציון כפית של 58% , מנה זו טובה. מתכונים דומים: מוקפץ חזיר עם אננס , מוקפץ חזיר פרוס עם ג'ינג'ר צעיר ובצל ירוק - מומלץ בקבוצה , ומטגן קארלה/מטגן דלעת מרירה .
הוראות
בקערה קטנה, ערבבו את קורנפלור, סיידר ורוטב סויה עד לקבלת תערובת חלקה; הניחו בצד. במחבת גדולה או בווק, מטגנים את הבשר בשמן במשך 5-7 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד.
מוסיפים את הסלרי, הגזר, הבצל, הפלפל האדום, ערמוני המים והג'ינג'ר; מטגנים תוך ערבוב עד שהירקות רכים.
ערבבו את תערובת הקורנפלור והוסיפו למחבת. הביאו לרתיחה; בשלו וערבבו במשך 1-2 דקות או עד להסמכה.