מוקפץ עוף בדבש ואגוזים
מוקפץ עוף בדבש ואגוזים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מתכון זה מספיק ל-4 מנות. תמורת 1.94 דולר למנה , מתכון זה מכסה 27% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 652 קלוריות , 35 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא קלע בול. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -25 דקות . אם יש לכם שמן קנולן, דבש, רוטב סויה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן ונטולת מוצרי חלב . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון סופגני של 72% , מנה זו מוצקה. מתכונים דומים: מוקפץ עוף ואטריות בסגנון סיני , מוקפץ עוף עם ג'ינג'ר , ומוקפץ עוף עם סלרי וגזר .
הוראות
בקערה קטנה, ערבבו את חמשת המרכיבים הראשונים עד לקבלת תערובת חלקה; הניחו בצד. במחבת טפלון או בווק, מטגנים סלרי וגזר ב-2 כפיות שמן עד שהם רכים ופריכים.
מוציאים ושמים בחום. באותה מחבת, מטגנים את העוף בשמן הנותר עד שהוא כבר לא ורוד.
מחזירים את הירקות לסיר. מערבבים את תערובת מיץ התפוזים ומוסיפים בהדרגה לסיר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד להסמכה.