מוקפץ שרימפס שומשום
שומשום שרימפס מוקפץ נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 30 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 423 קלוריות. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, שומשום, שמן שומשום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה עובד טוב כמנה עיקרית יקרה למדי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה די טוב. נסו סטייק שומשום מוקפץ, חבילת מקפיא מוקפץ שרימפס, ו שרימפס תאילנדי מוקפץ עם קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני מביאים לרתיחה מים מומלחים.
מוסיפים אורז, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
בזמן שהאורז מתבשל, שלבו שרימפס, ג ' ינג ' ר, פלפל קאיין, שום, שומשום ופלפל שחור בשקית אחסון מזון מפלסטיק גדולה. אפשר למרינדה במקרר.
מחממים שמן שומשום בווק או במחבת גדולה.
מוסיפים פלפל אדום ובצל ירוק; מטגנים 3 עד 4 דקות לריכוך מעט
מוסיפים אפונה ושרימפס בתיבול; מטגנים 4 דקות או עד שהשרימפס אטום.
מערבבים עמילן תירס למרק עוף ומוסיפים לווק; מבשלים תוך ערבוב עד שהתערובת רותחת.
מפזרים מלח. כף תערובת שרימפס על אורז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אספסוף פינו גרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -18 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גרי]()
אספסוף פינו גרי
ערפל בשעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים המצמררות מוסיפים ליין עדין אך טעים. זה פינו גריס יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב, מבושם פירות החושףשכבות של מנגו, תה יסמין, קינמון, מלון. אגוז קלוי חלק וקל ודבש מאזנים את הפירות, ומפנים את מקומם לגימור פריך ומתמשך מלא דשא ואפרסקים חתוכים טריים.