אם יש לכם בטטה, בצל, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp, מוקרם בטטה, ו מוקרם בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מחממים את שמן הזית.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מוסיפים את החרדל, הפפריקה, הפלפל והמלח. מבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכית
11
הסר מהחום.
12
בתבנית אפייה מוכנה, שכבה במרכיבים בסדר זה: חצי תפוחי אדמה, חצי רוטב (כ 1 כוס רוטב) ו 1 כוס פרמזן. חזור עם תפוחי האדמה הנותרים, גבינה, רוטב העליון עם בצל שמורות. מכסים בנייר אלומיניום ואופים עד שתפוחי האדמה רכים כאשר פירסינג בסכין, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחד
13
הסר את רדיד ואופים עד מבעבע והגבינה נמסה, על יותר 15 דקות.