קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוקרם תפוחי אדמה חדש עם שעועית לימה וביצה

מוקרם תפוחי אדמה חדש עם שעועית לימה וביצה
תפוחי אדמה מוקרמים חדשים עם שעועית לימה וביצה עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך לחם, שעועית לימה, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שמנת לימה שעועית גראטן, שעועית לימה עם חזיר, ו שעועית לימה עם חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים פרוסות תפוחי אדמה במים רותחים, מלוחים כדי לכסות 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
מוסיפים שעועית ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
3
הסר מהחום; לנקז היטב.
4
פרוסות לחם Pulse בבלנדר או מעבד מזון 8 או 10 פעמים או עד הלחם מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מניחים פרוסות תפוחי אדמה ושעועית לימה בצלחת עמוקה משומנת 10 אינץ'; מפזרים חצי גרוייר וחצי פרמזן. למעלה באופן שווה עם ביצה; מפזרים גבינה נותרת, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאהקישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
יוצקים קרם סביב הקצה הפנימי של pieplate; מפזרים באופן שווה עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
7
אופים ב 475 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי