קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוקרם תפוחי אדמה חדש עם שעועית לימה וביצה

מוקרם תפוחי אדמה חדש עם שעועית לימה וביצה
תפוחי אדמה מוקרמים חדשים עם שעועית לימה וביצה עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך לחם, שעועית לימה, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שמנת לימה שעועית גראטן, שעועית לימה עם חזיר, ו שעועית לימה עם חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים פרוסות תפוחי אדמה במים רותחים, מלוחים כדי לכסות 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2
מוסיפים שעועית ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
הסר מהחום; לנקז היטב.
4
פרוסות לחם Pulse בבלנדר או מעבד מזון 8 או 10 פעמים או עד הלחם מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מניחים פרוסות תפוחי אדמה ושעועית לימה בצלחת עמוקה משומנת 10 אינץ'; מפזרים חצי גרוייר וחצי פרמזן. למעלה באופן שווה עם ביצה; מפזרים גבינה נותרת, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאהקישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
יוצקים קרם סביב הקצה הפנימי של pieplate; מפזרים באופן שווה עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
7
אופים ב 475 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה