מוקרם תפוחי אדמה מוקרמים
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? מוקרם תפוחי אדמה גראטן יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם חלב, תפוחי אדמה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו תפוחי אדמה וקרם & שאלוט גראטן, מוקרם כמון-ו-שום תפוחי אדמה מוקרמים, ו טלה פטרוזיליה קלוי עם מוקרם תפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לפרוסות, לא דק במיוחד ולא עבה במיוחד (כ 1/2 אינץ') ולשים אותם לסיר גדול עם חלב, שמנת, בצל, שום טחון ומלח. מביאים לרתיחה ומבשלים ברתיחה חזקה או רתיחה עדינה (עם זאת אתה אוהב לחשוב על זה) עד גבול במכרז, אבל לא מתמוסס לתוך דייסה. המחבת יכולה להיות גיהינום לנקות לאחר מכן, אבל כל תירוץ עבור ארוך, עצלן השרייה ולא נמרץ מראש או קרצוף postprandial תמיד פונה אליי. ובשביל מה זה שווה, אני מוצא כי כאשר מחבתות הם באמת, באומץ לב, תקוע עם מבושל על gunge, זה יעיל יותר להשרות אותם במים חמים דטרגנט (כלומר, את הדברים שאתה שם במכונת הכביסה, אם כי לא ניסיתי, ולא חושב שאני, עם טבליות) ולא נוזל צלחת.
השתמש בחלק מהחמאה כדי לשמן מחבת קלייה גדולה (15 על ידי 12 אינץ') ולאחר מכן לשפוך את תערובת חלב כמעט sludgy ותערובת תפוחי אדמה לתוכו. נקודה עם חמאה שנותרה ומבשלים בתנור במשך 15 דקות או עד תפוח האדמה הוא מבעבע משחי על גבי.
הסר, תן לעמוד במשך 10 עד 20 דקות ולאחר מכן לשרת.
זה לא הדרך ביותר לחסוך עבודה של בישול תפוחי אדמה, כדי להיות בטוח, אבל אחד המפתה ביותר. וזה מחמם היטב כמו ליווי חזיר צלוי קר, או אכן כל דבר בימים הבאים.