מזכרות עם קסו פרסקו ורוטב עגבניות חרוך
מזכרות עם קסו פרסקו ורוטב עגבניות חרוך עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך לקשט: כוסברה, בצל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קציצות מקסיקניות עם רוטב עגבניות צ'ילה אדום ופרסקו Queso, גפן - סלט עגבניות בשלות עם Queso פרסקו, כוסברה, וסראנו, ו צרוב Queso פרסקו ו Queso Panela עם כוסברה Mojo (מתכונים דומים).
הוראות
עגבניות מטגנים וצ 'ילי במחבת אפייה רדודה מרופדת בנייר כסף 2 עד 3 סנטימטרים מחום, פונה לעתים קרובות, עד חרוך קלות מכל הצדדים, 3 עד 5 דקות לצ' ילי, 12 עד 15 דקות לעגבניות (בשר צריך להיות רך). לחלופין, ירקות char במחבת מחושלת היטב חם או ברזל יצוק מחבת על חום מתון.
עגבניות ליבה וצ ' ילי גזע, ואז פירה עם בצל ו 1/2 כפית מלח, או לטעום, בבלנדר עד חלקה (להיזהר בעת מיזוג מרכיבים חמים).
שמן חום במחבת nonstick על חום גבוה בינוני עד רק חם. מערבבים 1/2 כוס רוטב עגבניות לתוך שמן (זה מפחית פיזור), ולאחר מכן, כאשר מבעבע במרץ, להוסיף רוטב שנותר.
מטגנים, ערבוב, עד מעובה מעט, על 3 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בכוסברה ומלח לפי הטעם.
מערבבים יחד מאסה קרינה, 1/2 כפית מלח, ומים בקערה גדולה עם כף עץ עד שהוא יוצר בצק. ללוש בקערה עם העקב של היד 1 עד 2 דקות.
מחלקים את הבצק ל -16 חתיכות לגלגל כל אחד לכדור 1 1/2 אינץ'.
לגלגל כדורים לתוך בולי עץ באורך 3 אינץ'.
יומני העברה כפי שנוצרו מגש פלסטיק מצופה לעטוף ולכסות עם לעטוף יותר פלסטיק לעטוף.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מתובלת היטב או מחבת על חום גבוה בינוני עד חם.
חותכים 2 (5 אינץ') ריבועים משקית פלסטיק קטנה ולהשתמש 1 כדי קו חצי התחתון של עיתונות טורטייה. שים יומן של בצק בעיתונות מלמעלה עם ריבוע שני של פלסטיק. לחץ לחיצה הדוקה, דוחף בעדינות על מנוף כדי לשטח את הבצק לאליפסה 4 על 3 על 3 1/2 אינץ'. אם העיתונות לא לשטח באופן שווה, לסובב טורטיה 180 מעלות בעדינות לשטח שוב. (לחלופין, להשתמש מערוך כדי לשטח את הבצק בין ריבועי פלסטיק.)
הסר פלסטיק לבשל סגלגל על מחבת חמה עד צורות עור וכמה כתמי זהב קטנים מופיעים, על 1 1/2 דקות לכל צד. לעשות יותר אליפסות, בישול 3 או 4 בכל פעם.
הסר ממלות מחום, וכאשר קריר מספיק כדי להתמודד, טופס הצדדים: תחילת 1/2 אינץ 'מקצה של כל memela ולעבוד מסביב לכל זה, לדחוף מאסה מבושלת undercooked לכיוון קצה עם האגודל שלך לצבוט עד כדי ליצור צד 1/4 אינץ'. ואז לצבוט את מאסה במרכז ממלה בכמה מקומות. אם הבצק עדיין נראה גלם מאוד, לבשל memelas במהופך על מחבת חם 30 שניות עד 1 דקה.
מפזרים על 2 כפות גבינה על כל memela ומעלה עם 1 עד 2 כפות רוטב עגבניות.
מזכרות מלאות בחום, 4 בכל פעם, על מחבת מחממת עד מבעבע, כ -3 דקות.
* הרוטב עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
הוסף כוסברה ממש לפני השימוש.* ניתן להכין ממלות, מבלי להוסיף מילוי, 4 שעות קדימה, מקורר לחלוטין, ואז מקורר בשקית ניילון אטומה.