קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות25
ציון בריאות6
מגזין

מחבת או מלית ציפור הגדולה של טום סלר

מחבת או מלית ציפור הגדולה של טום סלר
המחבת הגדולה של טום סלר או מילוי ציפור עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-25 מנות. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. לך לחנות ותביא מלח סלרי, לחם כיכרות לחם, תיבול עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו מחבת או מלית ציפור הגדולה של טום סלר, כדורים גדולים של מלית, ו המילוי המפורסם של סבתא רבא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
4
מניחים נקניק בתנור הולנדי גדול. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב להתפורר, עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
ניקוז.
6
מוסיפים את הבייקון לנקניקיה יחד עם הבצל, פלפלים ירוקים, פלפלים אדומים, פטריות, חמאה, פלפל, מלח סלרי, מלח תיבול, תיבול עוף, בזיליקום, אבקת שום ומים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 10 עד 20 דקות, עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
תיבול עופותתיבול עופות
פלפל אדוםפלפל אדום
מלח סלרימלח סלרי
אבקת שוםאבקת שום
ירקירק
פטריותפטריות
נקניקנקניק
חמאהחמאה
בצלבצל
פלפלפלפל
בייקוןבייקון
באזיל!באזיל!
מיםמים
7
בהדרגה למקם את הלחם לתוך התערובת, ערבוב יסודי עד שכל החלקים מצופים.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
8
העברה לתבנית אפייה גדולה או שתי מנות אפייה בינוניות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים בתנור שחומם מראש 40 עד 60 דקות, או עד העליון מתחיל חום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור