תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מחבת אפוי אגס ותפוח פריך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 790 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, קמח, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מחבת אפויה פריך אגס ותפוח, ג'ינג'ר תפוח אגס פריך שיבולת שועל אפוי, ו פריך אגס תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 וחמאה מחבת ברזל יצוק 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2
במעבד מזון, לשלב את הסוכר עם קמח, פקאן וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים את הציפוי לקערה ולוחצים לגושים.
5
בקערה גדולה, לשלב את התפוחים ואגסים עם דומדמניות, סוכר, קינמון, הל, דבש וקוניאק ומערבבים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
6
מורחים את הפרי במחבת ומפזרים את ציפוי על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים את הפריך במרכז התנור במשך כשעה, עד שהפרי מבעבע והציפוי משחימים.