חזה ברווז עם רימון ונענע
חזה ברווז עם רימון ונענע עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 3 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם חזה ברווז, גרגיר מים, רימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: חזה ברווז עם רימון ונענע, חזה ברווז עם רוטב רימון-אגוז, ו חזה ברווז מוסקובי עם רימון-רוטב יין.
הוראות
מחממים מחבת חסינת אש, מחבת חסינת אש על הכיריים ואז צורבים את שדי הברווז, צד העור כלפי מטה, למשך דקה בערך מעל חום גבוה.
הפוך את שדי הברווז ולאחר מכן במקום בתנור במשך כ -15 דקות.
הסר את שדי הברווז מהתנור ותן להם לשבת על לוח גילוף בזמן שאתה להתארגן. אם אתה רוצה להחזיק אותם בשלב זה, להוציא אותם מהתנור בערך 13 דקות לעטוף פעמיים בנייר אלומיניום, ואז לתת להם לשבת עד שאתה צריך אותם.
קו צלחת בשר או מגש שטוח עם עלי סלט.
חותכים כל שד ברווז דק מאוד באלכסון ושוכבים על צלחת מרופדת סלט, לשפוך על כל מיצי בשר כמו שאתה הולך.
חצי את הרימון, ולאחר מכן להכות את הזרעים ממחצית כדי לקשט את פרוסות הברווז. לסחוט קצת מיץ רק ביד מן החצי השני על הברווז גם כן.
לתלוש קומץ עלי נענע ולאחר מכן דק לקצוץ אותם, מתפזר על הברווז.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;