קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

מחבת בייקון מק וגבינה

מחבת בייקון מק וגבינה
אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, גבינת צ'דר חדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. עם כפית ציון 56%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מחבת מק וגבינה עם בייקון ותפוחים, בייקון ופלפל ג'ק סקילט מק-אן-צ' יז, ו מק וגבינה אפויים במחבת עם תוספת בייגלה בייקון.

הוראות

1
הכינו את רוטב הבשמל, המתכון הבא, במחבת גדולה בגודל 12 אינץ ' הניתנת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה ובשלו את הפסטה עד להתקרבות לאל דנטה, אך לא מבושלת במלואה; מסננים. מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
על אש נמוכה מערבבים את החרדל היבש ופלפל הקאיין לרוטב הבשמל. מוסיפים בהדרגה את הצ ' דר, הגרוייר ו -1 כוס גבינת הפרמזן, תוך ערבוב מתמיד עד שכל הגבינה נמסה לרוטב הבשמל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
אבקת חרדלאבקת חרדל
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
GruyereGruyere
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מוסיפים כוס חלב ושמנת נוספת. טועמים ומתאימים את התבלינים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
5
במחבת גדולה אחרת מבשלים את הבייקון עד שהוא פריך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוציאים את הבייקון המבושל מהמחבת, ושומרים 3 כפות שומן בייקון מעובד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הפסטה המבושלת לבשמל ומערבבים לציפוי אחיד ברוטב. בקערה קטנה שלבו את פירורי הלחם, הפטרוזיליה הקצוצה ושומן הבייקון השמור. מצפים את פירורי הלחם והפטרוזיליה הקצוצה בשומן בייקון ומפזרים את התערובת מעל החלק העליון של המקרוני.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מפזרים את החלק העליון עם 1/2 כוס גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
9
אופים עד שהחלק העליון משחים והרוטב מבעבע, 20 עד 25 דקות. למעלה עם בייקון מבושל מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בואו לשבת 5 דקות לפני ההגשה.
1
ממיסים את החמאה בסיר עם תחתית כבדה או במחבת בטוחה לתנור.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מקציפים פנימה את הקמח ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהדבק מתבשל ומבעבע מעט, הימנעו מהשחמה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מוסיפים את החלב החם, ממשיכים לערבב כשהרוטב מסמיך. מביאים את הרוטב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
מוסיפים את אגוז המוסקט, המלח והפלפל, לפי הטעם. מנמיכים את האש ומבשלים תוך ערבוב 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מסירים מהאש.

מרכיבים

62 כפות חמאה מומסתבייקון, מבושל, שמור 1/4 כוס שומן בייקון מעובדבייקון, מבושל, שמור 1/4 כוס שומן בייקון מעובד1אוראו ממולאים כפוליםחרדל יבש, או לפי הטעםחרדל יבש, או לפי הטעם591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח2קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת גרוייר מגורדתגבינת גרוייר מגורדת591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם panko (יפנית) פירורי לחם panko (יפנית)454פלפל האבנרופסטה יבשה (מומלץ: מקרוני מרפק, קונכיות, פנה, וכו').)פסטה יבשה (מומלץ: מקרוני מרפק, קונכיות, פנה, וכו').)6קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל טחון טרי, לפי הטעםמלח ופלפל טחון טרי, לפי הטעם4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת צ'דר מגורדתגבינת צ'דר מגורדת591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא חםחלב מלא חם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבתוספת 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררתבתוספת 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת

יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc

מקרוני וגבינה עובדים ממש טוב עם למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. קלטו צ ' יארלי למברוסקו די סורברה וקיה מודנה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
קלטו צ 'ירלי לאמברוסקו די סורברה וצ' יה מודנה
קלטו צ 'ירלי לאמברוסקו די סורברה וצ' יה מודנה
משיי על החיך, יין זה מציע חומציות טרייה ופירות קלים.זיווג נהדר עם פסטה כמו טורטליני, בשרים מבושלים והמנות האופייניות ביותר למטבח המודנה.