מחבת בקר ותפוחי אדמה עם רוטב פלפל אדום קלוי
ארוחת ערב מחבת בקר ותפוחי אדמה עם רוטב פלפל אדום קלוי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן צמחי, עלי טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום.
הוראות
במעבד מזון או בלנדר, מניחים פלפלים קלויים וחצי וחצי. כיסוי; תהליך על מהירות בינונית-גבוהה 30 שניות עד חלקה. תניח בצד.
ב מחבת nonstick עמוק 12 אינץ', לחמם 2 כפיות שמן על חום בינוני גבוה.
תוסיף תפוחי אדמה. כיסוי; לבשל 10 עד 12 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז.
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
באותו מחבת, חום שנותר 2 כפיות שמן על חום בינוני גבוה. מבשלים בשר בקר, מלח ופלפל בשמן 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר משחימים.
מוסיפים ברוקולי ותפוחי אדמה.
יוצקים רוטב פלפל אדום שמור על תערובת; בעדינות לזרוק את המעיל. להפחית את החום לנמוך. מבשלים חשפו 2 עד 3 דקות או עד ברוקולי הוא פריך במכרז.