מחבת ברזל יצוק פוקצ'ה
מתכון ברזל יצוק מחבת Focaccia יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך רוזמרין, בצל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מחבת ברזל יצוק עוף, מחבת ברזל יצוק Cornbread, ו מחבת ברזל יצוק פשטידת עוף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על המדף המרכזי כפי שהוא מתחמם. תביא את בצק הפיצה לטמפרטורת החדר.
אבק משטח הדלפק עם קמח ספסל. למתוח את הבצק למעגל 12 אינץ'.
טפטוף המחבת החמה בקלילות עם רק 1 כף שמן. הרם את המחבת על ידי הידית מערבולת כדי מעיל התחתון של המחבת לחלוטין.
מוסיפים את הבצק למחבת החמה ומתחים אותו בזהירות כדי ללכת חצי במעלה הצדדים. לחץ את האצבעות לתוך הבצק כדי לעשות כניסות קטנות.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות שמן זית, בצל אדום רוזמרין. למעלה עם פרמזן מגורר טרי.
אופים על המדף האמצעי עד חום זהוב קלות, על 35 דקות. חתוך את הפרוסות כדי לשרת.