מחבת דג לבן מטוגן עם ארטישוק, זיתים ועגבניות מיובשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פאן מטוגן Whitefish עם ארטישוקים, זיתים, ועגבניות מיובשות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה, scrumptious, עגבניות מיובשות בשמן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 118 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, ארוחת ערב: דג לבן אפוי בעגבניות, זיתים וצלפים, ו סלמון מחבת עם עגבניות וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתבלים את הקמח במלח ופלפל ומניחים בקערה רדודה. לדלות את פילה דגים בקמח עד מצופה היטב.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.