מחבת 30 דקות כרוב, שעועית לבנה מרק נקניק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לך לחנות ותביא חלפיניו, כרוב, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 596 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו יום שבת פשוט: נקניק, כרוב, ומחבת שעועית לבנה, שעועית לבנה כרוב ומרק נקניק, ו נקניק, שעועית לבנה ומרק כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את שאלוט, חלפיניו (אם משתמשים), וקמצוץ של מלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
שמנת מתוקה נוספת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיפים את הקורנית, שום, עשבי תיבול יבשים לבשל, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול יבשים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מוסיף את הנקניק, לשבור אותו עם כף עץ עד שהוא מאבד את צבעו הוורוד, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מוסיף את המרק, כרוב, ושעועית ולהעלות את החום להביא לרתיחה. מקפלים בקייל עד שהוא מתחיל לנבול. באמצעות מחית תפוחי אדמה, לרסק כמה שעועית כדי לעבות את המרק. מכסים ומאפשרים לבשל עד מעובה, 6 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כרוב
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
6
הסר את טימין גבעולים להשליך. מערבבים את מיץ לימון או לימון, העונה לטעום עם מלח ופלפל, מצקת לתוך קערות, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים.