מחבת 30 דקות כרוב, שעועית לבנה מרק נקניק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לך לחנות ותביא חלפיניו, כרוב, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 596 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו יום שבת פשוט: נקניק, כרוב, ומחבת שעועית לבנה, שעועית לבנה כרוב ומרק נקניק, ו נקניק, שעועית לבנה ומרק כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את שאלוט, חלפיניו (אם משתמשים), וקמצוץ של מלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את הקורנית, שום, עשבי תיבול יבשים לבשל, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול יבשים
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מוסיף את הנקניק, לשבור אותו עם כף עץ עד שהוא מאבד את צבעו הוורוד, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5
מוסיף את המרק, כרוב, ושעועית ולהעלות את החום להביא לרתיחה. מקפלים בקייל עד שהוא מתחיל לנבול. באמצעות מחית תפוחי אדמה, לרסק כמה שעועית כדי לעבות את המרק. מכסים ומאפשרים לבשל עד מעובה, 6 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כרוב
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
6
הסר את טימין גבעולים להשליך. מערבבים את מיץ לימון או לימון, העונה לטעום עם מלח ופלפל, מצקת לתוך קערות, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים.