מחבת נקניק וירקות
מחבת נקניקים וירקות היא מתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ושלמים עם 4 מנות. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -18 גרם חלבון , 43 גרם שומן ובסך הכל 500 קלוריות . זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, קישורי נקניק עדין, עגבניות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק נקניק וירקות איטלקי , מחבת חזיר כפרי עם תפוחי אדמה ופטריות , ומחבת חמאה עוף מטוגן .
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים נקניק בשמן עד שמדחום בשר קורא 160°; לְנַקֵז. כשהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד, חותכים לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'. חוזרים למחבת;
מוסיפים דלעת ובצל; לבשל 3 דקות.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה את העגבניות, רוטב ווסטרשייר ופלפל קאיין; לחמם דרך.