מחבת סקווש הומיני
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון של 24%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק הומיני סקווש, ארוחת ערב הערב: סקווש ופטריות הומיני, ו סקילט סקווש מדלי.
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק סקווש עם ביצה.
מניחים את קמח התירס בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים פרוסות דלעת, כמה בכל פעם, ומנערים לציפוי.
במחבת גדולה ממיסים 1/4 כוס חמאה.
מוסיפים מחצית מהדלעת. מבשלים על אש בינונית עד להשחמה משני הצדדים, כ -5 דקות.
הסר למגבות נייר לניקוז. חזור על הפעולה עם יתרת הדלעת ו -1 / 4 כוס חמאה; מניחים בצד ושומרים על חום.
במחבת אחרת הקפיצו את הבצל והפלפלים בחמאה שנותרה עד שהם רכים.
מוסיפים את ההומיני, המלח והפלפל; מבשלים ומערבבים עד לחימום וחום זהוב. מערבבים פנימה את הדלעת השמורה.