מחבת צרוב אדום Snapper Escabeche
ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 2 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, מלח גס, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Snapper אדום Escabeche, Snapper ו דקר Escabeche, ו Snapper Escabèche עם בצל ירוק חרוך (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מתובלת היטב יצוק ברזל או nonstick, חום כוס שמן על פני חום בינוני גבוה. תייבש את הדג. מבשלים את הדג, ללא הפרעה עד חום כבר לא דבק למחבת, 3 עד 4 דקות. הפעל, ומבשלים עד הצד השני הוא חום פתיתי דגים, 2 עד 3 דקות יותר.
הסר לצלחת, ולהניח בצד. להשליך שמן מחבת.להפחית את החום בינוני, ולהוסיף שמן כף הנותרים. כאשר חם, מוסיפים בצל, גזר ושום. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל שקוף וגזר הם כמעט רכים, על 5 דקות. בינתיים, לשלב ציפורן ופלפל שחור במרגמה ועלי או במטחנת תבלינים, ולעבד עד הקרקע גס.
מוסיפים לירקות, יחד עם מלאי, חומץ, עלי דפנה, אורגנו, אזובית וקינמון. כיסוי, ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 15 דקות. מתבלים במלח ומערבבים ברצועות חלפיניו. לכסות עד מוכן להמשיך.מסדרים דגים על מגש הגשה, וכפית escabeche מעל. כשזה מגיע לטמפרטורת החדר הדגים והירקות יספגו הרבה מהנוזל. זה יכול להיות מוגש עכשיו, אבל זה אפילו טוב יותר אם הוא מכוסה ומקורר לילה. להחזיר אותו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מקשטים עם ענפים של אורגנו ופטרוזיליה ומגישים עם טורטיות תירס חמות ופרוסות אבוקדו.