קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות14
מגזין

מחבת צרוב אדום Snapper Escabeche

מחבת צרוב אדום Snapper Escabeche
ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 2 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, מלח גס, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Snapper אדום Escabeche, Snapper ו דקר Escabeche, ו Snapper Escabèche עם בצל ירוק חרוך (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, מתובלת היטב יצוק ברזל או nonstick, חום כוס שמן על פני חום בינוני גבוה. תייבש את הדג. מבשלים את הדג, ללא הפרעה עד חום כבר לא דבק למחבת, 3 עד 4 דקות. הפעל, ומבשלים עד הצד השני הוא חום פתיתי דגים, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר לצלחת, ולהניח בצד. להשליך שמן מחבת.להפחית את החום בינוני, ולהוסיף שמן כף הנותרים. כאשר חם, מוסיפים בצל, גזר ושום. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל שקוף וגזר הם כמעט רכים, על 5 דקות. בינתיים, לשלב ציפורן ופלפל שחור במרגמה ועלי או במטחנת תבלינים, ולעבד עד הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים לירקות, יחד עם מלאי, חומץ, עלי דפנה, אורגנו, אזובית וקינמון. כיסוי, ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 15 דקות. מתבלים במלח ומערבבים ברצועות חלפיניו. לכסות עד מוכן להמשיך.מסדרים דגים על מגש הגשה, וכפית escabeche מעל. כשזה מגיע לטמפרטורת החדר הדגים והירקות יספגו הרבה מהנוזל. זה יכול להיות מוגש עכשיו, אבל זה אפילו טוב יותר אם הוא מכוסה ומקורר לילה. להחזיר אותו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
מרז ' ורםמרז ' ורם
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מקשטים עם ענפים של אורגנו ופטרוזיליה ומגישים עם טורטיות תירס חמות ופרוסות אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
טורטיה תירסטורטיה תירס
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)