מחווני בשר חזיר וטחון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מחווני בשר חזיר טחון. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, בקר טחון, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. נסו עגבניות מיובשות שמש ומחווני בשר טחון, מחווני Sirloin קרקע, ו כריכי הודו טחון סלופי ג'ו (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת טחון מעל חום גבוה, מוסיפים את החמאה, הבצל, הפלפל הלבן ו 1 כפית מלח, ומבשלים על חום גבוה עד שהחמאה נמסה. להפחית את החום בינוני ולסיים לבשל את הבצל עד מעט השחמה על הקצוות, 7 עד 8 דקות.
מערבבים את הבשר, חזיר, הנותרים 1 כפית מלח, ופלפל שחור בקערה. לא על לערבב או ההמבורגר יהיה הדוק מדי. מנה את הבשר לתוך 12 (2-אונקיה) כדורים, ואז לשטח את הכדורים לתוך קציצות על 2 1/2 אינץ ' עגול.
מחממים גריל וגריל את ההמבורגרים במשך 4 עד 5 דקות בכל צד, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 160 מעלות F.
מערבבים את תערובת המיונז-חרדל עם מיץ לימון רומיין מגורר. למעלה לחמניה התחתונה עם חסה לבושה, המבורגר, כמה בצל מקורמל, וגבינה של בחירה.
מוסיפים את הלחמנייה העליונה ומגישים.