מחווני מאפין ביצה מקושקשת
מחווני מאפין ביצה מקושקשת יכולים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 706 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 52 דקות. אם יש לכם בייקון, סוכר, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל ביצים מקסיקני, מאפינס ביצים לארוחת בוקר, ו פודינג ביצים פורטוגזי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 12 עד 14 דקות או עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר. קותלי חזיר מתפוררים.
מחממים מחבת מאפין 12 כוס בתנור 5 דקות.
מערבבים את קמח התירס וסוכר בקערה בינונית; יוצרים באר במרכז התערובת.
מערבבים יחד חלב חמאה וביצה; מוסיפים לתערובת קמח תירס, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. מוסיפים חמאה מומסת, גבינה ובייקון.
הסר מחבת מהתנור, ואת המעיל עם ספריי בישול. הבלילה כפית לתוך מחבת מאפין חם, מילוי כמעט מלא לחלוטין.
אופים ב 425 במשך 15 עד 20 דקות או עד הזהב.
הסר מחבת מתלה חוט, ולתת מגניב 10 דקות.
לטאטא יחד ביצים, מים, ותבלינים קריאולית בקערה בינונית. ממיסים 1 כף. חמאה במחבת nonstick גדולה.
מוסיפים תערובת ביצה, ומבשלים, מבלי לערבב, 2 עד 3 דקות או עד ביצים להתחיל להגדיר על התחתונה. בעדינות לצייר קצוות מבושלים הרחק הצדדים של המחבת כדי ליצור חתיכות גדולות. מבשלים, ערבוב מדי פעם, 4 עד 5 דקות או עד ביצים מעובות ולחות. (Do not overstir.)
חותכים מאפינס לשניים, ואת כפית ביצים על החצאים התחתונים. מכסים בחצאים העליונים של מאפינס.