מחווני עוגת תות
המתכון ניתן להכין מחווני עוגת תות בערך 1 שעה. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. 703 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את "תמצית ונילן", "ביצה", "חמאה" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). עוגת תותים, איך להכין עוגת תותים טבעונית, מיס SHORTCAKE סופגניות (עוגת תות), ו עוגת תות שדה w. מיני תות PopTarts דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לטאטא יחד קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, לחתוך בחמאה: בקערה גדולה, להקציף במרץ יחד את הקמח, סוכר, מלח, ואבקת אפייה עבור הביסקוויטים.
חותכים את החמאה לתערובת הקמח עם מזלג או חותך מאפה, או דופק במעבד מזון עד שחתיכות החמאה הגדולות ביותר הן בגודל של אפונה.
מערבבים בקרם, ביצה, וניל, ללוש כדי להפוך בצק ביסקוויט: להשתמש במזלג לטאטא יחד את הקרם, ביצה, וניל בקערה קטנה.
הפוך היטב בקערה הגדולה של תערובת הקמח ושופכים את תערובת הקרם למרכז שלה. השתמש במזלג לערבב עד הבצק הוא רטוב באופן שווה. תערובת הבצק צריכה להיראות מדובללת. אם הבצק רטוב מדי כדי לטפל, מפזרים על יותר קמח (עד 1/2 כוס יותר) לתערובת.
ללוש את הבצק עם הידיים 8 מסתובב בערך כדי ליצור כדור.
לשטח את הבצק, לחתוך לצורות ביסקוויט, צמרמורת: קמח קל משטח חלק. להפוך את הבצק החוצה על פני השטח לטפוח או להתגלגל עד שהוא בין 1/2 אינץ 'ו 3/4 אינץ' עבה.
השתמש חותך ביסקוויט בקוטר 1/2 אינץ ' (או כוס מיץ) לחתוך צורות ביסקוויט עגולות מהבצק. (זה עוזר לטבול את חותך הביסקוויטים בקמח לפני כל חתך, כך שהבצק לא נדבק לצורה.)
מניחים סיבובים על תבנית אפייה, שטח על 1 1/2 עד 2 סנטימטרים זה מזה. צ ' יל במשך 10 דקות במקרר לפני האפייה.
אופים ביסקוויטים על מתלה באמצע במשך 12 דקות, או עד עלה ושחמה קלות.
מוסיפים תותים מסוכר: בעוד הביסקוויטים מתבשלים, מכינים את התותים ואת הקצפת.
מניחים את התותים פרוסים בקערה ומפזרים עליהם סוכר. בעדינות לערבב כך את מעילי הסוכר רוב התותים.
תן לשבת עד שהסוכר מתמוסס והתותים משחררים את הלחות שלהם.
קצפת עם סוכר ווניל: כדי להפוך את הקצפת, ודא שאתה מתחיל עם שמנת כי הוא קר מאוד. זה עוזר לצנן את הקערה ראשונה מדי. השתמש מערבל יד (אתה יכול לעשות קצפת בבלנדר, אבל להיזהר; זה קל יתר שוט את הקרם בבלנדר) כדי להלהיב את הקרם עד שהוא רק מתחיל להתקשות.
מפזרים את הסוכר והוניל על השמנת. המשך להצליף עד שהוא עבה ומחזיק את צורתו.
מכסים בניילון נצמד ושומרים על קור עד שהגיע הזמן להרכיב את המיני עוגות התות.
להרכיב מחוונים עוגת תות: כאשר הביסקוויטים התקררו לטמפרטורת החדר, בעדינות לשבור אותם לגזרים, הפרדת צמרות מהתחתית.
מניחים פרוסת תות או שניים על כל תחתית, ומניחים מנה של קצפת על גבי התותים.
ואז מניחים את חתיכת הביסקוויט העליונה על גבי הקצפת. וואלה! יש לך המחוון שלך. לחלופין, אתה יכול לשרת אותם ללא החלק העליון.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם בחירה מצוינת עבור המחוון. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. Syltbar גברת נוצץ rosé עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![Syltbar גברת נוצץ עלה]()
Syltbar גברת נוצץ עלה
אלגנטי, מורכב ופירותי, מלווה בניחוח עדין של פירות הדר וליצ ' י. ורוד בהיר, משיי וקורן צבע, Syltbar נוצץ עלה עשוי 100% מרלו אשר נותן זה נוצץ עלה חזק, טעם עגול כי הוא טעים עד הטיפה האחרונה. בסך הכל, זהו יין מענג, מאוזן היטב, נקי, ברור וקרם.אידיאלי כמו אפריטיף, מעולה עם חזיר, פירות ים מטוגנים, קרפצ ' יו דגים לבנים ארטישוק מטוגן. גם מושלם לשייט בסירה!ידידותי לטבעונים וצמחוניים, ללא תוספת סוכר, ללא תוספת סולפיטים