מחווני עוף וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל מחווני עוף וגבינה. מנה אחת מכילה 441 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי שום, גבינת צ'דר מיושנת, נבטים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בר גבינה עוף בייגלה מחוונים, עוף באפלו ומחווני גבינה כחולה, ו מחווני עוף באפלו עם סלט כרוב גבינה כחול (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל סיר בינוני עם ספריי בישול. מבשלים bellpeper, בצל ושום במחבת על חום בינוני, ערבוב, 3 דקות.
מוסיפים עוף, רוטב ברביקיו, צ ' יפוטלאנד 1/4 כוס מים; כיסוי ומבשלים עד עוף reachesan טמפרטורה פנימית של 165°:F, 25 עד 30 דקות.
Removechicken מן הרוטב; מקום על צלחת להתקרר במשך 5 דקות.השתמש במזלג כדי למשוך בשר מעצם ומגרסה; להחזיר topan בשר ולזרוק מעיל עם רוטב.
תנור חום עד 204°. Openbuns ולהגדיר על גיליון אפייה מכוסה בנייר כסף. Distributechicken באופן שווה בין מחצית התחתונה של כל לחמניה (about2 כפות ללחמנייה); העליון כל אחד עם 2 כפות גבינה.
אופים עד גבינה נמסה בועות, 4 עד 5 דקות. למעלה עם עגבניות, נבטים וכובע לחמניה; לשרת מיד.