קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

ברים דבש מזוגגים

ברים דבש מזוגגים
חטיפי דבש מזוגגים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הר ד ' אובר שלך. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 16 . מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה מאוכלרשת דורש מיונז, דבש, חלב, קינמון הקרקע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 11%, וזה די רע. נסו דבש טלה צלוי מזוגג עם רוטב נענע דבש, דבש ליים סלמון מזוגג / / דבש עבור הדבש שלך, ו גזר מזוגג דבש עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. משמנים קלות תבנית בגודל 8 על 8 על 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערת ערבוב מקציפים את השמן, הדבש, הסוכר המגורר והביצה עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים את הקינמון לקמח, ואז מערבבים אותו לתערובת הביצים ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דבשדבש
אגוזיםאגוזים
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מורחים את הבלילה בתבנית המוכנה ואופים 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
4
מוציאים מהתנור ומניחים לעמוד בזמן הכנת הזיגוג. בקערה מערבבים יחד את הסוכר, המיונז, החלב והווניל של הקונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מיונזמיונז
ונילוניל
זיגוגזיגוג
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
5
יוצקים את הזיגוג על העוגה ומורחים אותה בעזרת מרית מתכת.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
6
תן להתקרר ואז חתוך לסורגים.

מרכיבים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פייר פיטרס קובי ריזרב גרנד קרו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-65 דולר.
פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו
פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו
היין בהיר או חיוור עם רמזים של ירוק אופייני לשרדונה. המוס בסדר וקבוע עם סרט יפה של בועות חזקות. האף הראשון הוא גם פרחוני ופירותי, ואז מגיע הערות של אגוזים טריים ולחם טרי. בסיום יש הדר אשר מביא רושם יפה של חלקות ורעננות. ההתקפה היא כנה, קשורה עדינות ועגלגלות. הרושם הראשוני נשלט עם פירות לבנים טריים (לימון ואגס) ועם פרחים (שיטה), ואחריהם תווים שמנת. סוף סוף מתמיד על הדרים (אשכוליות מסוכרות, קלמנטינה ולימון) ומינרליות, ומביא רעננות ואלגנטיות ליין.