קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

מחוז דור צ'רי ביסקוטי

מחוז דור צ'רי ביסקוטי
ביסקוטי דובדבן מחוז הדלת הוא קינוח המגיש 36. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם דובדבנים, שוקולד אפייה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-68 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הוא מאוד ידידותי לתקציב מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 24%, וזה די רע. מתכונים דומים: פאי דובדבנים של מחוז הדלת, פאי דובדבנים של מחוז הדלת עם קרום פאי ביתי ללא גלוטן, ו פאי דובדבנים של מחוז הדלת עם קרום פאי טבעוני קל.

הוראות

1
מפרידים ביצה אחת; מניחים בצד. בקערה גדולה, חמאת שמנת 1 כוס בתוספת 2 כפות סוכר עד אור רכה. מקציפים פנימה 2 ביצים וחלמון ביצה שמור. מקציפים בתמצית.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
שלב את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
הופכים למשטח מקומח. ללוש דובדבנים ושקדים. מחלקים בצק לשניים; מעצבים כל מנה ל -12 אינץ'. 3 אינץ'. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
( 23)( 23)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
מעבירים לתבנית אפייה משומנת. מקציפים חלבון ביצה שמור; מברישים מעל בצק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מפזרים את יתרת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
6
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 28-30 דקות או עד להשחמה קלה. מגניב במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מעבירים לקרש חיתוך; בעזרת סכין משוננת חותכים כל מלבן באלכסון ל -18 פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה על ניירות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
אופים 20-25 דקות או עד שהם יציבים ופריכים, הופכים פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר למתלים כדי להתקרר.
11
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ ' יפס וקיצור 1 כף; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
12
מטפטפים על שני צידי העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
13
מניחים על נייר שעווה; תן לעמוד עד להתייצבות.
14
ממיסים שוקולד לבן הנותרים קיצור ב 70% כוח במשך דקה 1; מערבבים. מיקרוגל במרווחים נוספים של 10 עד 20 שניות, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
15
מטפטפים על שני צידי העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
16
מניחים על נייר שעווה; תן לעמוד עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "