מחזורי חזיר וגבינה כפולה עם רוטב טבילה דבש-חרדל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו מחזורי חזיר וגבינה כפולה עם רוטב טבילה דבש-חרדל. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. 7 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת קרום פאי, חזיר מעדנייה, מוצרלה וחרדל דגנים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 21%. מתכונים דומים: רוטב טבילה חרדל דבש, רוטב טבילה חרדל דבש, ו רוטב טבילה חרדל דבש חריף.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות פרנהייט קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
במחבת בינונית מבשלים את הבצל בחמאה על אש בינונית עד לשקיפות.
מסירים מהאש ומצננים. בקערה קטנה, לשלב את הגבינות מגורר.
גלגלו את שני קרום העוגה וערמו זה על גבי זה על משטח עבודה נקי.
מגלגלים את הקרום יחד לעובי של 1/8 אינץ'.
חותכים שתים עשרה עיגולים בגודל 3 1/2 אינץ ' מהבצק, מגלגלים מחדש את הבצק לפי הצורך.
מברישים את שולי העיגולים בשטיפת הביצים, וממלאים כל אחד מהם 1 כפית בצל, 2 כפיות חזיר ו -2 כפיות גבינה. מקפלים לשניים ומכווצים את הקצוות לאיטום.
מניחים על ניירות האפייה המוכנים.
חותכים 3 חריצים קטנים על גבי כל אחד מהם כדי לפרוק, ומברישים בשטיפת הביצים שנותרה.
אופים עד להזהבה, 12 עד 15 דקות.
מגישים עם רוטב טבילה דבש חרדל.
בקערה קטנה מקציפים יחד את הדבש והחרדל.