קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

מחית גזר מתובלת

מחית גזר מתובלת
אם יש לך אגוז מוסקט, גזר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מחית גזר מתובלת, מחית גזר מתובל מצרית, ו פירה Crecy (מחית מרק גזר) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הגזרים ותפוחי האדמה בסיר בינוני ומכסים במים. מתבלים את המים בנדיבות עם מלח וזורקים את מקל הקינמון ושום. מביאים את המים לרתיחה ומרתיחים עד הגזר ותפוחי האדמה הם מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהמים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מניחים את החמאה במחבת סאוט קטנה ומבשלים עד שהחמאה נמסה, משחימה ומריחה כמו אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר מהחום ומערבבים את כמון הקרקע, אגוז מוסקט וקיין.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחוןכמון טחון
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
5
להעביר את הגזרים ותפוחי האדמה דרך טחנת מזון. מערבבים בחמאה מתובלת במרץ. לטעום ולוודא מחית גזר הוא טעים. עונה מחדש במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מחית גזרמחית גזר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6
מגישים חם.