מחית דלעת סקווש
מחית דלעת סקווש עשויה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 265 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפל, נורות שום, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 84%. מתכונים דומים: מחית דלעת סקווש, מחית דלעת סקווש, ו מחית סקווש ים N Butternut.
הוראות
דקור כל דלעת בסכין חיתוך. על צלחת מיקרוגל, סקווש מיקרוגל, אחד בכל פעם, על 4 עד 5 דקות גבוהות. סקווש לחתוך בזהירות חצי לאורכו, באמצעות סכין השף; להשליך זרעים וממברנות. קו 2 יריעות עוגיות גדולות עם רדיד; לרסס עם ספריי בישול.
מניחים חצאי סקווש, לחתוך צדדים למטה, על סדינים עוגיות.
חותכים קצוות מחודדים של נורות שום.
מניחים שום על גיליון נייר; טפטוף עם שמן. מקפלים לסכל בחוזקה לאטום; מניחים על 1 גיליון עוגיות עם סקווש.
מניחים 1 גיליון עוגיות על מתלה התנור העליון ו 1 על מתלה התנור התחתון.
אופים 1 שעה, החלפת עמדות לאחר 35 דקות. מגניב 10 דקות.
לגרוף החוצה סקווש מן פגזים ומניחים בקערה גדולה; לכסות כדי לשמור על חם. לסחוט שום נורות לתוך קערה קטנה; מחית עם מזלג.
בסיר 1 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. מערבבים חצי חצי, מרווה קצוצה, מלח ופלפל; חום לרתיחה.
מוסיפים תערובת חמאה ופירה שום לסקווש. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה.