מחית תפוחי אדמה בחמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מחית תפוחי אדמה חמאה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 238 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק עוף, חמאה, תפוחי אדמה זהב יוקוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו Champ (מחית תפוחי אדמה חמאה עם בצל ירוק), טבעוני" חמאה " פירה עגבניות, ו פירה מיושן - להפוך את הבית עשה פירה בבית, קל לעשות זאת עם זה (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוחי אדמה, לחתוך לשמונים, ומניחים מיד לסיר גדול.
מוסיפים מים כדי לכסות את תפוחי האדמה על ידי לפחות 2 אינץ ' ומלח היטב (המים צריכים לטעום כמו מי ים).להביא תפוחי אדמה לרתיחה על חום גבוה. לאחר רותחים, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, חשוף, עד תפוחי אדמה הם מכרז לחלוטין רק מתחיל להתפרק, כ 20 דקות.
מסננים תפוחי אדמה במסננת גדולה ולתת להם להתייבש ללא הפרעה במשך כ 5 דקות. בינתיים, מחממים מרק וחמאה מעל חום בינוני בסיר המשמש לבשל את תפוחי האדמה עד שהתערובת חמה וחמאה נמסה.
הסר מחום ועונה עם פלפל שחור טחון טרי, ואם יש צורך, מלח.להעביר תפוחי אדמה מבושלים דרך מעתיק תפוחי אדמה לתוך תערובת מרק. מקפלים יחד, נזהרים לא overwork תפוחי אדמה, עד בשילוב שווה וחלק. טעם תפוחי אדמה, ואם יש צורך, להתאים תיבול.