מחית תפוחי אדמה בחמאה
מחית תפוחי אדמה בחמאה היא ללא גלוטן וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חלב, מלח, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: מחית תפוחי אדמה בחמאה, מחית תפוחי אדמה בחמאה, ו מחית תפוחי אדמה בחמאה.
הוראות
מרתיחים תפוחי אדמה ושום ציפורן במים מלוחים קלות עד רך, על 30 דקות.
מסננים ומכסים תפוחי אדמה במגבת כדי להתחמם.
להביא את 1% חלב וחמאה לרתיחה ולכסות כדי להתחמם.
השתמש ricer אורז את תפוחי האדמה לתוך קערה גדולה. תפוחי האדמה עשויים גם להיות מעוכים עם מזלג גדול, אבל הם לא יכולים להיות חלקים כמו.
בהדרגה להוסיף את החלב החם וחמאה, ולאחר מכן להוסיף את חלב החמאה עד שתקבל את העקביות של פירה עבה (ייתכן שלא תצטרך להשתמש בכל החמאה). מתבלים במלח לפי הטעם. מעיל 9-x 13 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול, למקם את תפוחי האדמה בצלחת, העליון עם עירית קצוץ טרי.
מגישים מיד, או לחמם מחדש בתנור לפני ההגשה.