מחית תפוחי אדמה כחולה רוזמרין פעמיים אפוי
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? מחית תפוחי אדמה ברוזמרין כחול פעמיים אפוי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. אם יש לכם פלפל טרי סדוק, תפוחי אדמה זהב יוקון, עלי רוזמריןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: מחית תפוחי אדמה רוזמרין, מחית בטטה עם רוזמרין ויוגורט, ו גזר אפוי & מחית בטטה.
הוראות
חמאה 6 עד 8 כוס צלחת אפייה רדודה.
בסיר קטן, לחמם את החמאה, שום, רוזמרין ופלפל, לפי הטעם, עד החמאה נמסה. אפשר לו לשבת על חום נמוך מאוד להחדיר טעמים ולשמור חם בעת בישול תפוחי האדמה.
בסיר גדול, מוסיפים את תפוחי האדמה, מכסים במים ומוסיפים קמצוץ כבד של מלח. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ואז להפחית את החום ומבשלים את תפוחי האדמה עד מזלג מכרז, על 15 דקות. מיד לנקז את תפוחי האדמה ולאחר מכן להחזיר אותם לסיר חם על חום נמוך מאוד, להתייבש ביסודיות. לאחר מכן, להעביר אותם דרך טחנת מזון מעל קערה. אם אין לך טחנת מזון, אתה יכול מחית יד או להשתמש ricer.
הסר את השום המרוסק מן החמאה החמה והקציף בערך 1 כוס הגבינה הכחולה. ביד, מערבבים את רוטב הגבינה לתוך תפוחי האדמה ומתבלים עם קצת מלח ופלפל, לפי הטעם.
מורחים לתוך צלחת אפייה מוכן העליון עם שאריות גבינה. לטגן עד הגבינה הוא זהוב נמס, על 3 דקות.
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ומגישים.