מחית תפוחי אדמה עם חזרת ושמנת חמוצה
זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך שמנת, עירית, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו שמנת חמוצה-פירה חזרת, מחית תפוחי אדמה עם חזרת ושמנת חמוצה, ו מחית תפוחי אדמה עם חזרת ושמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול, מוסיפים את עלי המפרץ, 2 כפות מלח, ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות.
הסר את עלי המפרץ ולנקז את המים מתפוחי האדמה, תוך שמירה על 2 כפות בישול מים. לרסק תפוחי אדמה בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את השמנת החמוצה, החמאה, חזרת ומתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מקשטים עם עירית טרייה קצוצה.