מחית תפוחי אדמה קלאסית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מחית תפוחי אדמה קלאסי. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 141 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחי אדמה russet, שמנת, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. מתכונים דומים: מחית תפוחי אדמה קלאסית, מחית תפוחי אדמה קלאסית, ו מחית תפוחי אדמה קלאסית.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה; מבשלים 15 דקות או עד מכרז.
לחץ על תפוחי אדמה דרך טחנת מזון או ריסר תפוחי אדמה לתוך קערה גדולה.
מוסיפים חמאה, ערבוב עד מומס. מערבבים בחלב ומרכיבים הנותרים.
טיפ: אם אתה רוצה לעשות אלה פירה כמה שעות לפני הזמן, פשוט לשמור אותם חמים מעל דוד כפול על חום נמוך מאוד. זכור כי ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת חלב לפני ההגשה אם העקביות הופכת עבה מדי.