מחרוזת גבינה ממולאת-פיצה קרום
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין בבית גבינת מחרוזת פיצה ממולאת בקרום. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה של לקטו אובו יש 647 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 12 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם תיבול, בצל, גבינת מיתרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 77%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצה נקניקיית תפוחים ועוף עם קרום ממולא מקרוני וגבינה, דלעת ספגטי ממולאת עם עגבניות, זיתים, טונאן וגבינת מיתרים, ו פיצה ממולאת בקרום.
הוראות
במחבת מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים ומניחים בצד. בקערה שלבו 2-1 / 2 כוסות קמח, 1 כף תיבול איטלקי, שמרים, סוכר ומלח.
בסיר, חום מים ושמן כדי 120 -130 -130 -.
מוסיפים לחומרים היבשים; מקציפים רק עד לחות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מפזרים קמח תירס מעל 14 אינץ ' משומן. פיצה פאן.
על משטח מקומח קלות מרדדים בצק ל -15 אינץ'. מעגל.
מעבירים לתבנית מוכנה, נותנים לבצק לעטוף מעל הקצה.
חותכים גבינת מחרוזת לשניים לאורכה; מניחים סביב קצה התבנית. מקפלים בצק על גבינה מחרוזת; קמצוץ לאטום. דוקרים בצק היטב בעזרת מזלג.
אופים בחום של 375 ניתנים לזיהוי למשך 5 דקות.
שלב רוטב פיצה ו -2 כפיות תיבול איטלקי; מורחים חצי על קרום.
מפזרים תערובת בקר ופטריות; מכסים בתערובת רוטב הפיצה שנותרה.
מפזרים גבינות מגורדות ותיבול איטלקי שנותר.
אופים 18-20 דקות או עד שהגבינה נמסה והקרום מזהיב.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תקרא ליין אדום עם חומציות מסוימת, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסיפו פפרוני או נקניק ותוכלו להיות נועזים יותר עם סירה. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)]()
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פרי פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווי סנג ' ובזה קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשר, עופות וגבינות קשות.