מחרוזת תפוחי אדמה נקניק
מחרוזת תפוחי אדמה ונקניקייה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, חמאה, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: מחרוזת תפוחי אדמה אדומים, תערובת ארטישוק-תפוחי אדמה, ו מחרוזת תפוחי אדמה מחבת.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים; מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל במשך 5 דקות.
ניקוז; מקום משומן 2 qt. צלחת אפייה.
במחבת גדולה, לבשל נקניק ובצל מעל חום בינוני עד הבשר הוא כבר לא ורוד; לנקז. כפית על תפוחי אדמה; מפזרים גבינה.
בסיר גדול, להמיס חמאה; מערבבים בקמח, מלח ופלפל עד חלקה. בהדרגה להוסיף חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה מבעבע.
יוצקים מעל גבינה. מכסים ואופים ב 350° במשך 45-50 דקות או עד תפוחי אדמה במכרז.