קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות3
מגזין

סופלה אגס

סופלה אגס
והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אגסים מקולפים של ברטלט, יין, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו סופלה אגס Taillevent עם ופלים אגס, סופלה אגס עם רוטב שוקולד, ו קברלס גבינה סופלה עם סלט אגס אנדיב ואסיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה שני ramekins 1 כוס ולאבק אותם קלות עם סוכר. בסיר נירוסטה בינוני, לשלב את היין הלבן, מים וסוכר ולהביא לרתיחה; מערבבים לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את האגסים ומבשלים על אש נמוכה עד מאוד רך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
4
מעבירים את האגסים למעבד מזון ומחית עד חלקה. מרתיחים את אגס בישול נוזלי על חום גבוה עד שהוא מופחת 1/3 כוס, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
תן לסירופ האגסים להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
אגסאגס
6
בינתיים, בסיר קטן, לבשל את מחית האגס על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד מופחת 1/2 כוס, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מעבירים את המחית לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
בקערה קטנה נירוסטה, לטאטא את חלמונים ביצה עם 1 כף של סירופ אגס מופחת. מניחים את הקערה על סיר קטן מלא 1 אינץ ' של מים רותחים בעדינות להקציף כל הזמן עד החלמונים להתעבות, על 2 דקות. לגרד את חלמונים ביצה לתוך מחית אגסים ומערבבים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סירופסירופ
מיםמים
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
9
בקערה בינונית נירוסטה, לנצח את החלבונים ביצה עד פסגות המשרד טופס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
הוסף 1 כף של סירופ אגס מופחת להכות את החלבונים ביצה עד מבריק; מקרר את סירופ אגס הנותרים לשימוש נוסף. באמצעות מרית גומי גדולה, לקפל שליש מהלבנים מוכים לתוך תערובת פירה אגס כדי לשחרר אותו, ולאחר מכן לקפל את הנותרים חלבון ביצה מוכה רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סירופסירופ
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
11
כפית את תערובת סופל לתוך ramekins מוכן.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
אופים את הסופלים במרכז התנור במשך כ 20 דקות, או עד הזהב וקם לתחייה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
הגישו את הסופלים מיד.