סופלה אגס
והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אגסים מקולפים של ברטלט, יין, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו סופלה אגס Taillevent עם ופלים אגס, סופלה אגס עם רוטב שוקולד, ו קברלס גבינה סופלה עם סלט אגס אנדיב ואסיה (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה שני ramekins 1 כוס ולאבק אותם קלות עם סוכר. בסיר נירוסטה בינוני, לשלב את היין הלבן, מים וסוכר ולהביא לרתיחה; מערבבים לפזר את הסוכר.
מוסיפים את האגסים ומבשלים על אש נמוכה עד מאוד רך, על 7 דקות.
מעבירים את האגסים למעבד מזון ומחית עד חלקה. מרתיחים את אגס בישול נוזלי על חום גבוה עד שהוא מופחת 1/3 כוס, על 20 דקות.
תן לסירופ האגסים להתקרר לחלוטין.
בינתיים, בסיר קטן, לבשל את מחית האגס על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד מופחת 1/2 כוס, על 15 דקות.
מעבירים את המחית לקערה בינונית.
בקערה קטנה נירוסטה, לטאטא את חלמונים ביצה עם 1 כף של סירופ אגס מופחת. מניחים את הקערה על סיר קטן מלא 1 אינץ ' של מים רותחים בעדינות להקציף כל הזמן עד החלמונים להתעבות, על 2 דקות. לגרד את חלמונים ביצה לתוך מחית אגסים ומערבבים להתמזג.
בקערה בינונית נירוסטה, לנצח את החלבונים ביצה עד פסגות המשרד טופס.
הוסף 1 כף של סירופ אגס מופחת להכות את החלבונים ביצה עד מבריק; מקרר את סירופ אגס הנותרים לשימוש נוסף. באמצעות מרית גומי גדולה, לקפל שליש מהלבנים מוכים לתוך תערובת פירה אגס כדי לשחרר אותו, ולאחר מכן לקפל את הנותרים חלבון ביצה מוכה רק עד מעורבב.
כפית את תערובת סופל לתוך ramekins מוכן.
אופים את הסופלים במרכז התנור במשך כ 20 דקות, או עד הזהב וקם לתחייה.