זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו מטבל פיצה, מטבל חציל מעושן, ו מטבל גבינה פימנטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את edamame, בצל, כוסברה, שום, מיץ ליים, מיסו, מלח, רסק צ ' ילי ופלפל לתוך קערה של מעבד מזון תהליך במשך 15 שניות. עצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה ולעבד עוד 15 עד 20 שניות. עם המעבד פועל, לאט לטפטף בשמן הזית. לאחר הוספת כל השמן, להפסיק, לגרד את הקערה ולאחר מכן לעבד עוד 5 עד 10 שניות. לטעום ולהתאים תיבול, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
מיסו
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מגישים עם צ ' יפס או קרקרים. לאחסן במיכל אטום עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מניחים את edamame ומים לתוך קערה גדולה מיקרוגל בטוח. מיקרוגל על גבוה במשך 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מסננים כל עודף מים ומשמשים כפי שהוא או מלוח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב