מטבל ארטישוק טעים עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם בצל, מיץ לימון, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . נסו מטבל סרטן ארטישוק, אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, ו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערת ערבוב בינונית, מערבבים יחד מיונז, שמנת חמוצה, גבינת פרמזן ובצל. כאשר מרכיבים אלה משולבים, לערבב לבבות ארטישוק, מיץ לימון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוק
פרמזן
מלח ופלפל
מיץ לימון
מיונז
שמנת חמוצה
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
3
העברת תערובת לתבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 20 דקות, או עד חום בהיר על גבי.