תמיד כיף שיש עוד מתכון של הר ד ' אובר, אז תנו הזדמנות ל קאובוי בשר לטבול. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 184 קלוריות. מתאים ל-12 ומחירו 58 סנט למנה מנות. גשו לסופר וקנו סלסה, בצל, גבינת צ'דר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשמו מתכון זה. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו תבשיל בקר קאובוי, קאובוי תיבול לשפשף {עבור בשר}, ו קאובוי בקר & שעועית צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים את הבקר, 3 כפות בצל, 2 כפות פלפל אדום ו 1 כף פלפל ירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את המרק, הסלסה, 3 כפות זיתים בשלים, 3 כפות זיתים ממולאים בפימינטו, צ 'ילי, ג' לפנו, אורגנו ופלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כף חלפיניו, פרוס דק
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
1 כוס שום קצוץ
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Dientes De Ajo
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים לכלי הגשה. מעליו את הגבינה, השמנת החמוצה והפטרוזיליה; מפזרים את יתרת הבצל, הפלפלים והזיתים.