מטבל בקר קאובוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הר ד ' אובר, אז תנו הזדמנות ל קאובוי בשר לטבול. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 184 קלוריות. מתאים ל-12 ומחירו 58 סנט למנה מנות. גשו לסופר וקנו סלסה, בצל, גבינת צ'דר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשמו מתכון זה. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו תבשיל בקר קאובוי, קאובוי תיבול לשפשף {עבור בשר}, ו קאובוי בקר & שעועית צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הבקר, 3 כפות בצל, 2 כפות פלפל אדום ו 1 כף פלפל ירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את המרק, הסלסה, 3 כפות זיתים בשלים, 3 כפות זיתים ממולאים בפימינטו, צ 'ילי, ג' לפנו, אורגנו ופלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 5 דקות.
מעבירים לכלי הגשה. מעליו את הגבינה, השמנת החמוצה והפטרוזיליה; מפזרים את יתרת הבצל, הפלפלים והזיתים.
מגישים עם צ ' יפס טורטיה.