קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

מטבל הארטישוק הכי טעים ומגונדר

מטבל הארטישוק הכי טעים ומגונדר
מטבל הארטישוק הכי טעים ומגונדר הוא מטבל ארטישוק ללא גלוטן ומספק כ 8 מנות. מתאבן זה יש 433 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם גבינת מוצרלה, פטרוזיליה, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . וזה די גרוע. נסו מטבל סרטן ארטישוק, אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, ו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מסננים את הארטישוקים, לסחוט את המיץ מהם, למשוך אותם לגזרים ומניחים בתבנית תבשיל 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
3
בקערת ערבוב בינונית, לשלב גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן ומיונז.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
יוצקים את התערובת לתוך התבשיל ומערבבים היטב עד לבבות הארטישוק מעורבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
5
מפזרים את הפטרוזיליה מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 דקות, או עד לטבול חום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק