מטבל הלחם של מאמא ייב
מטבל הלחם של מאמא ייב עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתאבנים שלך. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 430 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך אבקת בצל, גבינה שוויצרית, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , וזה לא כל כך סופר. נסו לחם הבננה של אמא, האם לא לחם הבננה של אמא שלך, ו רוטב לחם תירס של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בצלחת תבשיל בינונית, או קערה בטוחה לתנור, מערבבים יחד את המיונז, גבינת שמנת, גבינה שוויצרית, אבקת בצל, אבקת שום ושקדים.
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד מומס היטב אבל לא השחמה. בעוד ההתפשטות היא בתנור, לחתוך מעגל גדול בחלק העליון של כיכר פומפרניקל, ולהסיר את הקרביים, עוזב כרית 1 אינץ ' של לחם רירית הקצוות.
חותכים את חתיכות הלחם מבפנים לקוביות כדי להשתמש לטבילה.
כאשר הטבילה נמסה, יוצקים לתוך קערת הלחם, ומגישים. אם לא מגישים מיד, אתה יכול לחמם אותו שוב במיקרוגל במשך דקה או שתיים.