מטבל חם ארטישוק וסרטנים
ניתן להכין את המתכון למטבל ארטישוק חם וסרטנים תוך כ-35 דקות . למנה זו יש 624 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -54 גרם שומן למנה. מתאים ל-5 ומחירו 2 מנות.62 דולר למנה. למתכון הזה של Allrecipes יש 2 מעריצים. זה מושלם עבור הסופרבול . גשו לסופר וקנו פירורי לחם, בשר סרטנים, גבינת שמנת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . עם ציון ספונקולרי של 45% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מטבל חם ארטישוק-סרטנים , מטבל חם סרטנים וארטישוק , ומטבל חריף סרטנים ארטישוק .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים גבינת שמנת ומיונז בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים פנימה שום. מערבבים בעדינות לבבות ארטישוק, סרטן, גבינת פרמזן, 1/3 כוס בצל ירוק, 1/3 כוס פלפל אדום ופלפל קאיין לתערובת גבינת שמנת.
מעבירים את המטבל לתבנית פאי בגודל 9 אינץ' ומפזרים מלמעלה פירורי לחם.
אופים בתנור שחומם מראש עד שציפוי הפירורים מזהיב והמטבל חם, 20 עד 30 דקות.
מקשטים ב-2 כפיות בצל ירוק ו-2 כפיות פלפל אדום קצוץ.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Ruinart, Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-89 דולר.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין