מטבל מוח ליל כל הקדושים
מטבל מוח ליל כל הקדושים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב תיבת מתכון hor d ' ouvre שלך. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 276 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. . גשו לסופר וקנו אבוקדו, כרובית, עור פירות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. מתכונים דומים: מטבל מוח ליל כל הקדושים, ג'לטין המוח, ו דימום מוחי.
הוראות
פורסים את האבוקדו לשניים.
הסר את הזרעים ולהניח בצד. תוציא את האבוקדו מהעור לתוך קערה. מחית עם מזלג או להקציף ומערבבים בסלסה. תניח בצד. חותכים את צד אחד של כל בור כדי להפוך אותו שטוח ולחשוף את ליבות הבורות. הם ייראו כמו עיניים.
הסר את כל העלים מן הכרובית ולהסיר את הגבעול, עוזב אזור חלול נחמד עם החלק החיצוני של הראש שלם. השתמש קיסמים להחזיק אותו יחד אם זה מתחיל להתפרק.
מניחים את הכרובית לתוך קערה קטנה, כך החלול פונה כלפי מעלה ורוב הכרובית הוא מחוץ לקערה. הקערה היא רק ליציבות. מלא עם מטבל אבוקדו ולסדר את הבורות כעיניים. לקשט את "המוח" הלבן על ידי אריגת חוטים דקים של עור פירות אדום וכחול בין הפרחים כדי להפוך את הוורידים והעורקים. אני עוטף את הקערה בבד גבינה ומקשט בצבעי מאכל אדומים כדי לעשות את זה אפילו יותר נורא!