מטבל סרטן גבינת עיזים שיכור
מטבל סרטן גבינת עיזים שיכור דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 470 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן יקר למדי עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו חמאה, שום, פירורי לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: גבינת עזים בגריל של ג'ינה, ריזוטו יין אדום שיכור עם כרובית קלויה וגבינת עיזים, ו מטבל סרטן ארטישוק.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ממיסים את החמאה על חום בינוני-גבוה במחבת גדולה. לאחר הקצפה, להוסיף את שאלוט ומבשלים עד התרכך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, 1 דקה.
הוסף את חצי וחצי ולהביא לרתיחה.
לטאטא את גבינת שמנת במרווחים. לאחר משולב וחלק, להוסיף את כל אבל 1/4 כוס גבינת עיזים בחבילות ו לטאטא עד מומס.
הסר מהחום ומערבבים את בשר הסרטן ו 2 כפות של פטרוזיליה קצוצה.
יוצקים לתוך תבשיל 1 1/2 ליטר.
מערבבים יחד את הפנקו, הנותרים 1/4 כוס גבינה מגוררת, הנותרים 2 כפות פטרוזיליה ופפריקה בקערה קטנה.
מפזרים את החלק העליון של לטבול עם התערובת.
אופים עד מבעבע וחם, 20 דקות.
מגישים עם פיתות מחיטה מלאה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.