מטבל פיצה גבינה ופפרוני
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין מטבל פיצה גבינה ופפרוני בבית. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 41 גרם חלבון , 25 גרם שומן ובסך הכל 1083 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור אכילה די יקרה. זה יהיה להיט באירוע הסופרבול שלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שום צלוי רוטב ספגטי פרמזן, קרום פיצה אפוי מראש, גבינת מוצרלה רזה חלקית ופפרוני. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). נסו רול פפרוני / לחם פפרוני , מאפינס פיצה פפרוני וסטרומבולי נקניק ופפרוני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קרום פיצה על תבנית אפייה לא משומנת; אופים בחום של 350 מעלות במשך 9-12 דקות או עד שהם מתחממים. בינתיים מחממים בסיר קטן את רוטב הספגטי על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים גבינות ופפרוני. מבשלים ומערבבים עד שהגבינות נמסות והרוטב מחומם; מפזרים אורגנו, אם רוצים.
חותכים את קרום הפיצה ל-1-1/2-in. רצועות; להגיש חם עם רוטב.