מטבל שום ופלפל קלוי
מטבל שום ופלפל קלוי עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-9 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 57 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שום, פלפלים, רוטב חריף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף עור חיצוני מכל ראש שום, ולהשליך.
מניחים שום, בצד לחתוך, במרכז חתיכת רדיד אלומיניום כבד חובה. מקפלים לסכל על שום, איטום בחוזקה.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד שום רך.
הסר מהתנור; מגניב 10 דקות.
להסיר ולהשליך עור נייר משום. לסחוט ציפה מכל ציפורן, או לגרוף החוצה עם כפית; setpulp בצד.
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להסיר ולהשליך זרעים וממברנות.
מניחים פלפלים, צד העור למעלה, על תבנית אפייה גדולה; משטחים פלפלים עם כף יד. Broil 5 1/2 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) 15 עד 20 דקות או עד חרוך.
מניחים פלפלים במי קרח עד קריר.
הסר מן המים; לקלף ולהשליך עורות.
שלב עיסת שום, פלפלים, גבינת קוטג', ושאר החומרים במיכל של בלנדר חשמלי; לכסות ולעבד עד חלקה, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים. תערובת כפית לתוך קערה קטנה; לכסות ולקרר לפחות 2 שעות.
מגישים עם ירקות טריים, מקלות לחם, או קרקרים ללא מלח.