מטבל תירס חם
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם צ'ילי, פרמזן, גבינת מונטריי ג' ק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מטבל עוף חם נאשוויל, מטבל תירס חוות בייקון, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז 9-13-על ידי צלחת תבשיל 2 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים את התירס, צ ' ילי, גבינות ומיונז עד בשילוב מלא.
מורחים את התערובת בתבשיל מוכן ואופים, חשופים, עד מבעבע סביב הקצוות, 30 עד 40 דקות.
מגישים את המטבל חם מהתנור עם צ ' יפס תירס.