מטבל תפוח קרמל מלוח
מטבל תפוח קרמל מלוח נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 516 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 174 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך מלח ים גס, סוכר חום, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: מטבל קרמל מלוח, קרמל תפוח דלעת ספייס מאפינס עם זיגוג קרמל מלוח, ו עוגת תפוחים קרמל מלוח.
הוראות
מוסיפים גבינת שמנת, שמנת כבדה, סוכר חום בהיר ווניל לקערה גדולה.
מערבבים מרכיבים עם מערבל יד במהירות בינונית במשך 5 דקות או עד אור ורך.
בסיר בינוני, לחמם את הסוכר, מים, סירופ תירס ו 1/2 כפית מיץ לימון על חום גבוה בינוני עד שהוא מתחיל לבעבע (סביב 4 עד 5 דקות). מערבבים קרמל ולהמשיך לבשל, צופה בזהירות, עד שהוא הופך חום זהוב ולאחר מכן ענבר אור, עוד 2 עד 3 דקות.
בזהירות להוסיף 3/4 של קרמל לתערובת גבינת שמנת.
יוצקים נותר קרמל על גבי סילפט או נייר קלף משומן מצופה נייר ומפזרים 1/4 מלח ים כפית.
יוצקים כי 1/4 שאריות של הקרמל על Silpat שלך או משטח מכוסה קלף משומן ומפזרים 1/4 מלח ים כפית.
תן לקרמל להתקשות בזמן שאתה לא נוגע בו.
מקציפים תערובת קרמל וגבינת שמנת עם מערבל יד במהירות נמוכה כדי לערבב את הקרמל לתוך גבינת שמנת. כפי שהוא מתקרר חתיכות קרמל זעירות יהיה להפיץ דרך לטבול.
לקלף קרמל מוקשה מsilpat או נייר קלף.
מניחים את שברי הקרמל במיומנות על גבי לטבול-מפזרים הנותרים 1/4 כפית מלח ים.
מגישים מיד עם פרוסות תפוח השליכו עם מיץ לימון כדי למנוע בראונינג.