מטבל תרד ארטישוק הטוב ביותר אי פעם
מטבל תרד ארטישוק הטוב ביותר אי פעם יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 345 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך פרמזן, גבינת ג'ק פלפל, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מטבל תרד וארטישוק אפוי, ו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון.
הוראות
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים במשך כמה דקות. תגביר קצת את החום ותזרוק פנימה את התרד. מערבבים ומבשלים במשך כמה דקות עד wilts תרד.
הסר את התרד מהמחבת ולשים אותו מסננת קטנה. לסחוט את המיץ העודף בחזרה למחבת. תניח את התרד בצד. לזרוק את הארטישוקים ומבשלים מעל חום גבוה בינוני במשך כמה דקות, עד הנוזל מבושל וארטישוקים להתחיל לקבל קצת צבע.
הסר את הארטישוקים. באותו מחבת או סיר אחר, להמיס 3 כפות נוספות של חמאה לטאטא 3 כפות קמח עד שהוא עושה משחה. מבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך דקה או שתיים, ואז לשפוך חלב. מערבבים ומבשלים עד מעובה מעט; להתיז יותר חלב במידת הצורך.
מוסיפים גבינת שמנת, פטה, פרמזן, פלפל ג ' ק, וקיין ומערבבים עד גבינה מותכת ורוטב הוא חלק. קוצצים ארטישוקים ותרד ומוסיפים לרוטב. מערבבים לשלב.
יוצקים לתבנית אפייה בחמאה. למעלה עם תוספת פלפל מגורר ואופים ב 375 במשך 15 דקות, או עד גבינה מותכת תוססת.
מגישים עם פלחי פיתה, צ ' יפס, או קרקרים!