תרד חם-מטבל ארטישוק יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם מחיר של $ 1.24 למנה, מתכון זה יכול להיחשב זול למדי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, מלח, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 45%. נסו תרד אבוקדו ומטבל ארטישוק, מטבל ארטישוק בייקון תרד מחבת, ו מטבל תרד וארטישוק חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור לצלייה. מבשלים בייקון בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה 5 עד 6 דקות או עד שהוא פריך; מוציאים בייקון, ומסננים על מגבות נייר ושומרים 1 כף. טפטופים בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 קילו שוקי עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מטגנים בצל ושום בטפטופים חמים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים יין, ומבשלים 1 עד 2 דקות, תוך ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית התנור ההולנדי. מערבבים תרד, הבא 5 מרכיבים, ו 1/2 כוס גבינת פרמזן. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, 6 עד 8 דקות או עד גבינת שמנת נמסה תערובת מחומם היטב.